Om SIFosis

Historie


Sifosis er den officielle fanklub, som støtter Silkeborg IF. Klubben opstod sidst i 90'erne, nærmere bestemt 1998 da de tre fanklubber Red Eyes, SIFanerne og Red Army fusionerede, og blev til SIFosis som vi kender det i dag.

Fankulturen i Silkeborg startede for alvor i guldsæsonen 1994, hvor der var rigtig mange tilhængere, og som en naturlig del af det, blev der dannet en masse forskellige fangrupperinger.

Og især de tre førnævnte fanklubber, fik god succes, og havde en god fremgang, indtil idéen om en fusion til en stor fanklub opstod. Det var noget som de forskellige bestyrelser meget hurtigt  blev enige om, og dermed blev fusionen en realitet i 1998.

Formålet med den nye storklub, var at få samlet medlemmerne et sted, og få skabt en bedre stemning til både hjemme- og udekampe. Ordet stemning er meget forskelligt fra person til person, men i SIFosis forstand betyder det, at man viser sin støtte til klubben ved sang og klap, mens vi tager kraftig afstand fra brug af illegale romerlys, negative sange/tilråb og ikke mindst ballade.

En anden men også meget vigtig ting, i SIFosis, er at vi støtter holdet 100%, både i medgang og ikke mindst i  modgang. Her føler vi det er meget vigtigt at vise spillerne at vi er der for dem, selv når spillet ikke er som vi vil helst så det.

Formål:

- At arbejde for bedst mulig opbakning til SIF's 1. Hold hjemme som ude
- At styrke det sociale sammenhold blandt medlemmerne
- At bekæmpe ethvert tilløb til vold og usportslig optræden i forbindelse med fodboldkampe, gennem samvær, samarbejde og arrangementer med andre klubbers fans
- At arbejde for at alle tilskuere opfører sig sportslig korrekt og følger kontrollører og politiets anvisninger, samt gældende stadion regler
- At være bindeled mellem S.I.F og deres tilhængere


Andet info:

Sifosis er medlem af DFF, Danske Fodboldfanklubber